Sofia Hedman, Svenska skolan i London

Äntligen

.. är en vecka över

.. är det bara fem skoldagar kvar tills lov

.. har jag tid att göra vad jag vill

.. är det bara två veckor till mina föräldrar kommer och hälsar på 

.. är det bara 34 dagar till bästis kommer

Efter en tuff skolvecka är det bara att ladda om för nästa. Mycket att se fram emot men ikväll ska vi gå ut och ha kul! Riktigt taggad att inte känna att jag MÅSTE stanna hemma. Min värdis sa till och med att min outfit för ikväll var snygg <333 Hon är så himla brorrr! 

Det sista som väntas innan lov är iallafall Samhällsprov, Matteprov och Marknadsföringsinlämmning.  Ska försöka hålla prestationsförmågan hög men eftersom allt kommit på en gång kan det vara svårt. I värsta fall får jag bara förlåta mig själv och försöka bättre nästa gång. Har också varit jätteduktig och ätit sallad till lunch varje dag förutom idag för då var den slut.. :/ OCH mamma lyssna nu, jag har inte ätit något godis ALLS för jag har sparat mig själv tills imorgon. Ska börja med den väldigt svenska saken med lördagsgodis igen så äter jag inte skit på vardagarna. Nya Sofia är allt jag säger ;). Värdis har också fattat att jag enligt henne är ett "carb freak" men hon har iallafall börjat göra sallad till varje måltid och jag behöver inte längre äta pommes varje dag. Istället kan jag ta två-tre dough balls för att göra henne nöjd. (köttbulle stora bröd som man bakar i ugnen med vitlökssmör) typ. Gör henne mer nöjd och jag är nöjd. 

Prövade också gymmet som ligger i Pools on the Park och det var helt ok tycker jag. Har haft träningsverk så det är iallafall ett gott tecken. Tror jag ska dit på måndag också men det återstår att se hur stressad jag kommer vara då. Gymstandarden här tycker jag är väldigt annorlunda den i Sverige. Ett gym som ungefär är som sats fast har en pool också(där småungar kan ha simlektioner etc) kostar 75 pund och uppåt. OVÄRT. Gymmen är dessutom inte så markvärt stora så tycker inte alls det är värt att betala så mycket för det. Tror dock att det kan vara för att i förorten används nog inte gymmen lika mycket som inne i stan tror jag. Tror det har att göra med att allas kontor ligger i stan. 

Detta blev ett långt inlägg om inget speciellt men eftersom jag inte uppdaterat på ett tag tycker jag ändå att det är okej. Fick också en fråga på om jag skulle stanna i trean. Det beror på lite faktiskt, typ faktorer som om jag kommer in på min gamla skola, om Ulrika vill åka på utbyteså hit, vad min familj tycker, vad jag själv känner etc. Mycket spelar in eftersom det är inte bara att ta en resväska och lämna. Det är mycket mycket svårare än så. Tills nästa år borde jag ändå vant mig men jag vill inte spika något i sten ännu. Det är väldigt jobbigt att lämna bästa kompisarna hemma kan jag ju lugnt säga. Det kommer förmodligen tära lite på dig, men trean är väldigt mysig här eftersom det går bara ett litet antal människor här. Aja ha deeeee

Bjussar på en SELFIE eftersom det är så mainstream i dessa tider :PPP

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas