Sofia Hedman, Svenska skolan i London

Första oktober inlägget

Idag har det varit det väder alla männsikor har tjatat om att det alltid är; regn. Men för det är jag inte alls så ledsen. Globala uppvärmningen här skrämmer mig eftersom jag har kunnat gå barbent utan att frysa! Iofs, om man ska jämföra klimatet i London med Stockholm så är det 100gånger fuktigare. Man blir typ lökig bara av att gå utanför dörren dessvärre. Men vad gör det om hundra år? ;)

Idag har jag varit på cheerpractice! Det var kul men tyvärr är jag fortfarande sjuk och hostar och huvudvärk. Känns megatråkigt men what to do. Eftersom jag inte kunde gå ut igår så samlades ett gäng tjejer och åt på Jamie's Italian i Covent Garden. Mycket mysigt och inte alls så dyrt! Vi hade också lite hemlängtan och besökte SugarSin i Covent Garden som säljer svenskt godis. Därinne pratade alla svenska så det kändes som man hade klivit in i Sverige igen. 

Imorgon så hoppas jag att vädret inte kommer vara lika tråkigt så jag kan gå ut på en promenad och genom det kunna ta en paus i pluggandet. Fek prov på fredag är det som står på menyn och kanske lite matte. Dock var jag duktig i torsdags och stannade i skolan till halv 6(!!!) för att räkna. That is a lot indeed. Kan fortfarande inte bestämma vilket gym jag ska signa upp mig på men ska försöka fördjupa mig i ämnet i veckan. Nuu har jag inte så mycket mer att skriva, byeeee. 

Bild från Cirque i fredags :))

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas