Sofia Hedman, Svenska skolan i London

Helgen tills nu

Helgen till sportlovet spenderades tillsammans med Alice och hennes kompis Danni som var här på besök. Vi gick till project, BB bakery, Big Ben, Le pain Quotidien m.m. Mycket mysigt var det iallafall. På måndagen igen blev det ett sista barnvaktsjobb innan lovet började på riktigt. Gick på bio i Westfield med mitt barnvaktsbarn och hennes två kompisar. Vi såg Shaun the movie, där de egentligen inte pratar. Därefter blev det lite telefondater med både Bianca och Rebecka. Väry nice. Därefter däckade jag i min säng. 

Tisdag väntade en hyfsat tidigt morgon, iallafall av mig som blev väckt av mina värdsyrror kl sju på morgonen. Mycket respektlöst tycker jag och det kan jag säga är ett av de negativa elementen i att bo i värdfamilj, man blir lite bortglömd/inte bli tänkt på/ inte sedd som en del av familjen. (detta är förstås inte enda gången detta eller liknande händer). Aja what to do, brukar ändå ha ett fullspäckat schema så hänger inte så mycket med min familj då. 

Vart var jag nu.. TISDAG juste. Åkte in till stan för att möta upp mormor vid Paddington station. Efter det letade vi lunchställe i cirka en halvtimme och hamnade på Le pain Quotidien igen. Båda två tog samma rätt, de kallade det tartlett men skulle mer kalla det smörrebröd för att göra det lite mer skandinaviskt. Efter det fick vi äntligen åka till lägenheten och dumpa våra grejer. Strosade sedan i stan tills middagstid och då hamnade vi på Burger & Lobster. Rekommenderas varmt!!! Jättegott allting och supersnabb service. 

Avslutar detta inlägg med en av de maffigare hummrarna om du bara ääälskar hummer och vill betala upp emot 1000 spänn för din måltid. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas