Sofia Hedman, Svenska skolan i London

notting hill

Denna dag spenderades strosandes i Notting Hill. Älskar det området. Visserligen besökte vi inte den berömda Notting Hill dörren eftersom jag dessvärre, hör och häpna, inte sett filmen. Istället gick vi runt och kollade på hus och fyndade längs Portabello market. Jag fyndade en snygg clutch på Zadig i Notting Hill, älskar den affären. 

Speciellt med Notting Hill är ju deras färggranna hus och dörrar. Det enda jag tänkte på när jag gick runt med kameran var att alla som bor i NH måste vara trötta på alla turister. 

Lunch blev det på Granger & Co innan det var dags att dra sig mot South Kensington och Victoria & Albert museum. Just nu har de en utställning med bröllopsklänningar från 1775 till 2011 typ. Mycket ful och en mindre del fint, men det var ändå intressant att se. Därefter blev det att ta sig till London Bridge och The Shard för att smaka på deras afternoon tea som middag. Skulle säga att hälften av alla grejer var goda, två av de fyra smörgåssorterna, en av de två sconesen och två av de fyra efterrätterna. Fin utsikt var det verkligen och The Shard måste man besöka om man är i London!!! Utsikten är helt fantastisk. Även Borough Market som är i närheten av London Bridge är jättefin och värd ett besök. Prisvärt och billigt verkar maten, har inte själv smakat men vill göra det i framtiden. De har verkligen något för alla! Både veganmat och lammkebab fanns! 

Godnatt vänner, nedan ser ni två bilder från Notting Hill och två från the Shard

The Shard är cirka 309 meter hög och en av Europas högsta byggnader. Innuti finns det ett hotel med åtminstone tre restauranger, kontor samt privata lägenheter. Lägenheterna är högst upp och du kan även betala för att åka upp i tornet, men det är mer värt att äta där för man ser samma utsikt och det blir billigare. Afternoon tea kostar från 34 pund och uppåt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas